Σπύρογλου Φωκίων

Ο Φωκίων Σπύρογλου είναι 18 χρονών και σπουδάζει στο τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του Π.Δ.Α. Όντας λάτρης της εγκυκλοπαιδικής γνώσης, ενδιαφέρεται για διάφορους τομείς της επιστήμης, όπως τεχνολογία και βιολογία. Ωστόσο, η ρητορική και το debate έχουν ιδιαίτερη θέση στη καρδιά του. Ως επόμενο στόχο θέτει την χρήση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του για την συνεργασία στην safia ως μέλος της ομάδας του Tech Support.

   Τσακαγιάννης Ηλίας

   Ο Ηλίας είναι προπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό και τα ενδιαφέροντά του περιστρέφονται γύρω από την οικονομία ,την πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις.

     Βερνίκου Αναστασία

     Η Αναστασία είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και παράλληλα ολοκληρώνει International Business minor degree στο Deree College. Απασχολείται ως ασκούμενη δικηγόρος σε δικηγορικό γραφείο που ασχολείται με ζητήματα εμπορικού και ναυτικού δικαίου. Έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τη δράση οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν τη δημόσια υγεία, η Αναστασία έχει συνιδρύσει και ασχολείται ενεργά με τη νεοσυσταθείσα Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πάμε μαζί, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ψυχοκοινωνικής μέριμνας των ογκολογικών ασθενών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, ολοκλήρωσε εξάμηνη πρακτική άσκηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στη Γενεύη, όπου εργάστηκε στο Τμήμα Πρόληψης Μη Μεταδιδόμενων Νοσημάτων και ασχολήθηκε με tobacco product regulation, καθώς και πρακτική άσκηση στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα. Μέσα από την συμμετοχή της στη SAFIA η Αναστασία στοχεύει να συμβάλλει στην εγκαθίδρυση βιώσιμων σχέσεων και συνεργασιών με άλλους φορείς.

       Μετινίδου Γεωργία

       Η Γεωργία Μετινίδου είναι τριτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Η πρώτη της επαφή με την SAFIA ήταν η συμμετοχή της ως βουλευτής του 21ου Πανελληνίου Κοινοβουλίου Νέων στην επιτροπή «Το πείραμα δημοκρατίας στη Μέση Ανατολή: Δυτική εμμονή ή εφικτή πραγματικότητα; ». Επιπλέον, αποτέλεσε μέρος της αποστολής της SAFIA στο European Youth Event 2018 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αγαπάει πολύ τα ταξίδια και έχει συμμετάσχει σε ανταλλαγές νέων και training courses στο εξωτερικό στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας Erasmus+.

         Καλαβρουζιώτης Κωνσταντίνος

         Ο Κωνσταντίνος Καλαβρουζιώτης διανύει το τέταρτο έτος της νομικής της Αθήνας. Έχει παραστεί σε πληθώρα προσομοιώσεων, φοιτητικών και μη ( mun, ΠΚΝ, Διαμεσολάβησης και διαιτησίας ), και έχει υπάρχει μέλος του τμήματος γραμματειακής υποστήριξης σε θερινά σχολεία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου κατά δύο συναπτά έτη.

           Ζίου Αλέξανδρος

           Ο Αλέξανδρος είναι τεταρτοετής φοιτητής στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό και έχει συμμετάσχει σε διάφορα συνέδρια και σεμινάρια αρκετά από τα οποία σχετίζονταν με τις διεθνείσ σχέσεισ. Με την SAFIA ήρθε σε επαφή μέσω της συμμετοχής του ως βουλευτής στην επιτροπή <<Νεανικές μορφές επιχειρηματικότητας στον 21ο αιώνα>> του 22ου ΠΚΝ.

             Φουσέκη Κωνσταντίνα

             Η Φουσέκη Κωνσταντίνα είναι φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων στην Κόρινθο στο 2ο έτος. Μιλάει 3 γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά και είναι κάτοχος πιστοποιητικού ECDL. Ήταν ενεργό μέλος στην σχολική εφημερίδα και κύριο ενδιαφέρον της είναι η συμμετοχή σε ημερίδες και προσομοιώσεις που αφορούν την πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις των χωρών.

               Λαγκαδιανού Κλειώ

               Η Κλειώ  Λαγκαδιανού είναι δευτεροετής φοιτήτρια στη Νομική Σχολή Αθηνών, ενώ πραγματοποιεί παράλληλες σπουδές στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος στον τομέα των Οικονομικών. Έχει συμμετάσχει σε πολλές προσομοιώσεις και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη SAFIA από το 22ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων και με τη συμμετοχή της στο ερευνητικό workshop με θέμα «Σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας». Ως μέλος της ομάδας προώθησης της SAFIA προσδοκά να διαδώσει το έργο της και να διευρύνει το φοιτητικό της κοινό.

                 Σαλωνίτη Μαρία-Ραφαέλα

                 Η Μαρία-Ραφαέλα είναι πτυχιούχος του τμήματος της Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Σπουδών. Στο ίδιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, με κατεύθυνση την «Διοικητική Επιστήμη και Δημόσιο Management». Αυτή την περίοδο εκπονεί την διπλωματική της εργασία, δίνοντας έμφαση στην επιρροή των Μνημονίων στο εργατικό και δημοσιοϋπαλληλικό δίκαιο. Επίσης είναι μέλος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.). Κατά την διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων έκανε πρακτική άσκηση στην Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ στο ΥΠΕΣ καθώς και σε νευραλγική διεύθυνση στο ΥΠΕΞ. Το ενδιαφέρον της για την εξωτερική πολιτική, το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Για κάποια χρόνια έζησε σε χώρα της Ε.Ε. φοιτώντας αρχικά σε γαλλικό και αργότερα σε αμερικάνικο σχολείο. Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό συνεδρίων και σεμιναρίων σχετιζόμενα με την διοικητική μεταρρύθμιση, τις οικονομικές σχέσεις των χωρών εκτός και εντός Ε.Ε, τις διεθνείς σχέσεις και κατ’επέκταση την εξωτερική και αμυντική πολιτική. Ομιλεί την αγγλική και γαλλική γλώσσα.

                   Σαμιώτη Βαλεντίνα

                   Η Βαλεντίνα Σαμιώτη είναι τεταρτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Το περασμένο έτος φοίτησε, μέσω του προγράμματος Erasmus, στο Πανεπιστήμιο της Βαλένθια στην Ισπανία. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια προσομοιώσεων διεθνών και περιφερειακών οργανισμών, σε προγράμματα ανταλλαγής νέων Erasmus+ στο εξωτερικό και είναι δόκιμη ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ). Μέρος των ενδιαφερόντων της συνιστούν ο εθελοντισμός  και τα ταξίδια.