Τη φόρμα υποβολής θα βρείτε εδώ.

Η SAFIA, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την ΕΕΟ Group, εταιρεία του Ομίλου ΑΚΜΗ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσφέρει σε ένα μέλος της την εμπειρία του Public Speaking και της συμμετοχής σε ένα ταξίδι στην Ευρώπη, με στόχο τη γνωριμία με κάποιο πρόγραμμα Εrasmus+ από οργανωτική και διαχειριστική σκοπιά.

Η EEO Group δραστηριοποιείται ως συμβουλευτικός παράγοντας στον τομέα της δημιουργίας, εφαρμογής, διαχείρισης και ολοκλήρωσης ευρωπαϊκών προγραμμάτων κοινωνικής, επιχειρηματικής και εκπαιδευτικής φύσεως. Η 25ετής και πλέον εμπειρία της στον χώρο αυτό την καθιστά μια εκ των μεγαλύτερων εταιρειών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Στην αμφίδρομη προσπάθεια τόσο της SAFIA, όσο και της ΕΕΟ Group για την δημιουργία διαύλων επικοινωνίας μεταξύ της πανεπιστημιακής κοινότητας με την αγορά εργασίας, καλούμε τα ενδιαφερόμενα μέλη μας να καταθέσουν μέχρι τη Παρασκευή 16η Αυγούστου 2019, 23:59, μία ανάλυση (στα ελληνικά) έως 2000 λέξεις με θέμα: «Το χάσμα των ψηφιακών ικανοτήτων των νέων μεταξύ εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας στην Ευρώπη. Πώς καλύπτονται αυτά τα κενά;».

Η παρουσίαση της ανάλυσης θα γίνει στο πλαίσιο της δι-ημερίδας που διοργανώνει η ΕΕΟ Group, για την ολοκλήρωση τεσσάρων Erasmus+ Projects,  (J.U.M.P., INSERT, AXESS, MedLit45+), στις 29 και 30 Αυγούστου στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ (Κοδριγκτώνος 16, Αθήνα).

Για τους συγγραφείς των 2-3 καλύτερων αναλύσεων, θα ακολουθήσει συνέντευξη με τον κο. Θεόδωρο Γράσσο, Διευθυντή Ανάπτυξης της ΕΕΟ Group, την εβδομάδα 19-23 Αυγούστου. Ο συγγραφέας της τελικώς επιλεχθείσας ανάλυσης, θα λάβει περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς ημερομηνίες και τον προορισμό του ταξιδιού-επάθλου.

Μετά το πέρας της προθεσμίας των αιτήσεων, θα ειδοποιηθείτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την πορεία της αίτησής σας. Στο μεταξύ, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook είτε μέσω e-mail στο infosafia@gmail.com.