Μπορείτε να βρείτε την αίτηση παρακολούθησης εδώ.

H SAFIA, στα 25 χρόνια πορείας της, μετρά δεκάδες δράσεις, εκδηλώσεις, ημερίδες, αλλά και προσομοιώσεις, όπως το Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων (ΠΚΝ). Αυτό που κάνει τις δράσεις αυτές μοναδικές είναι το γεγονός ότι κάθε δράση είναι καινοτόμα. Και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η SAFIA συνδιοργανώνει το Athens Social Sciences Forum [ASSF] σε συνεργασία με το Φοιτητικό Σύλλογο Κοινωνιολογίας (Deree Sociology Society) του Deree – The American College of Greece.

Το ASSF είναι ένα forum που στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην ιδιωτική και δημόσια ανώτερη εκπαίδευση και να δημιουργήσει ένα μηχανισμό που θα φέρνει σε επαφή φοιτητές και πανεπιστημιακούς φορείς με απώτερο σκοπό τη δημιουργία γνωριμιών, ενός peerreviewboard για το ερευνητικό έργων των φοιτητών και έναν τόπο ανταλλαγής απόψεων σε ζητήματα που άπτονται των κοινωνικών επιστημών.

Η διημερίδα αποτελείται από παρουσιάσεις εργασιών των επιλεγμένων φοιτητών, διάρκειας 10-15 λεπτών, που θα ακολουθώνται από ένα Q&A session διάρκειας 5-10 λεπτών. Οι παρουσιάσεις μπορούν να γίνουν είτε στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά. Οι εισηγητές των παρουσιάσεων θα μπορέσουν να προετοιμάσουν την παρουσίαση τους με τη βοήθεια της Oργανωτικής Επιτροπής.

Η SAFIA είναι στην ευχάριστη θέση να προκηρύξει το άνοιγμα των δηλώσεων για συμμετοχή στο 2οAthens Social Sciences Forum που θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Μαΐου, 2019 στο αμφιθέατρο του ALBA Graduate Business School. Τα άτομα που είτε θα παρουσιάσουν είτε θα παρακολουθήσουν και τις δύο ημέρες του forum θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής. To facebook event μπορείτε να βρείτε εδώ.

Προετοιμασία

Οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν μέσω συναντήσεων με την οργανωτική επιτροπή τις μέρες πριν από το forum.

Κόστος Συμμετοχής

Η συμμετοχή στο ASSF είναι δωρεάν.

Παρακολούθηση

Την αίτηση παρακολούθησης θα βρείτε εδώ.

Πορεία Αίτησης

Μετά το πέρας της προθεσμίας των αιτήσεων, θα ειδοποιηθείτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την πορεία της αίτησής σας. Στο μεταξύ, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook είτε μέσω e-mail στο infosafia@gmail.com.