Αγαπητά μέλη και φίλοι της SAFIA,

Το 22ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων της SAFIA, πραγματοποιήθηκε στις 14-18 Μαρτίου 2018, με θέμα: Η Δυναμική των Νέων στη Διαμόρφωση της Σύγχρονης Διεθνούς Κοινωνίας και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Για 22η φορά η SAFIA βρέθηκε στην ευχάριστη θέση, να φέρει σε επαφή νέες και νέους από όλους τους επιστημονικούς κλάδους. Όλα τα μέλη εργάστηκαν στο πλαίσιο του Κοινοβουλίου με μεγάλο ζήλο και υψηλό επιστημονικό ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα των εργασιών ,αλλά και το ευχάριστο κλίμα δικαίωσαν τις προσπάθειες όλων.

Το πενθήμερο συνέδριο είχε εκπαιδευτικό/ερευνητικό χαρακτήρα. Για μια ακόμα χρονιά προκάλεσε την ενασχόληση και τον επακόλουθο δημιουργικό προβληματισμό 120 νέων από όλη την Ελλάδα για θέματα διεθνούς πολιτικής. Κάθε μια από τις δέκα Επιτροπές που σχηματίστηκαν, μελέτησε από ένα ζήτημα και με τη βοήθεια των Συντονιστών και των καταξιωμένων Επιστημονικών τους Συμβούλων εκπονήθηκε ένα κείμενο, το οποίο εν συνεχεία αξιολογήθηκε από την ολομέλεια των συμμετεχόντων.

Οι 10 επιτροπές που έλαβαν χώρα στο 22ο ΠΚΝ ήταν:

Οι 3 ημέρες των εργασιών των Επιτροπών του 22ου ΠΚΝ έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του ALBA και του Deree (The American College of Greece), ενώ οι Τελετές Έναρξης και Λήξης του πενθήμερου συνεδρίου μας έλαβαν χώρα στην Αίθουσα Συνεδρίων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης.

Με χαρά σας περιμένουμε στο 23ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων !

Φωτογραφικό Υλικό:


Τηλέφωνο:
21 0325 5421
Αιόλου 42-44
10560 Αθήνα
infosafia@gmail.com