Συνεργασίες

 

 

 

Citycampus

Η SAFIA, είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το διαδικτυακό τόπο ενημέρωσης Citycampus.gr. Το Citycampus αποσκοπεί στην ποιοτική ενημέρωση των φοιτητών σε θέματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως σπουδές, υποτροφίες, μεταπτυχιακά, Erasmus, ψυχαγωγία και επιχειρηματικότητα. Επίσης, προσφέρει μια πληθώρα από υπηρεσίες, όπως ενημερωτικά σεμινάρια εξαιρετικά χαμηλού κόστους.

Προεξάρχουσας της προσπάθειάς της SAFIA για επικοινωνία με τους νέους και τις ανάγκες αυτών, φιλοδοξούμε η συνεργασία μας με το Citycampus, να αποτελέσει έρεισμα ιδεών και αλληλοστήριξης στον κοινό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την αρωγή και ενεργοποίηση της φοιτητικής κοινότητας.

 


Foreign Affairs the Hellenic Edition

Η Student Association For International Affairs (SAFIA) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το περιοδικό Foreign Affairs the Hellenic Edition. Το διεθνούς εμβέλειας και υψηλού κύρους αμερικανικό περιοδικό Foreign Affairs αποτελεί από το 1922 μέσο έκφρασης και διακίνησης ιδεών διεθνούς ενδιαφέροντος. Η ελληνική έκδοση του Foreign Affairs ως γνήσιος εκφραστής των ιδεωδών που διέπουν την αμερικανική έκδοση, δε θα μπορούσε να αποτελεί ιδανικότερο συνεργάτη για την οργάνωση της SAFIA. Αποτελώντας μια δεξαμενή παράθεσης ιδεών, συζήτησης και προβληματισμού σε διεθνή ζητήματα απαλλαγμένο από κομματικά βαρίδια και πολιτικούς προσανατολισμούς έρχεται σε πλήρη συνάφεια με τον χαρακτήρα της SAFIA. To πλαίσιο της συνεργασίας μας επίκειται –μεταξύ άλλων-  στην αλληλοτροφοδότηση ερευνητικού υλικού σε θεματικούς άξονες κοινού ενδιαφέροντος.  Ως εκ τούτου είναι με μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή που καλωσορίζουμε την ομάδα του ForeignAffairsστους κόλπους της SAFIA.

 


SDSN Greece Youth

Σε συνέχεια της περσινής μας συνεργασίας το Δίκτυο Νέων για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι για ακόμα μια χρονιά στο πλευρό της οργάνωσής μας.

Το SDSN (Sustainable Development Solutions Network) Youth Greece, υπάγεται από το 2016 στη παγκόσμια  πρωτοβουλία νέων που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του Δικτύου για τους 17 στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.  Στόχος του δικτύου είναι η αξιοποίηση της δυναμικής που μπορεί να επιφέρει η συνεργασία των νέων, στα επίπεδα της εκπαίδευσης, του περιβάλλοντος, της κοινωνίας των πολιτών,της επιχειρηματικότητας και πολλών άλλων πτυχών της καθημερινότητας. Οι δράσεις της οργάνωσης βασίζονται στην διεύρυνση της συνεργασίας τόσο οργανώσεων αποτελούμενες από νέους όσο και των ΜΚΟ που προάγουν τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Το έργο του SDSN Youth-Greece βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τους στόχους και τις αξίες της SAFIA. Ως εκ τούτου η συνεργασία μας σε επίπεδο παροχών και ανταλλαγής ιδεών και απόψεων, αποτελεί ύψιστη χαρά και ευχαρίστηση.