Νέα

23o Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων

 

Η 23η έκδοση της μακροβιότερης φοιτητικής προσομοίωσης στην Αθήνα επιστρέφει στις 27-31 Μαρτίου 2019. Η κορωνίδα των δράσεων της SAFIA, που στην πορεία της μετρά πάνω από 200 εξεταζόμενα θέματα διεθνολογικού χαρακτήρα και συμμετοχή 2.500 φοιτητών, επανέρχεται ανανεωμένη και όπως κάθε χρόνο, έτοιμη να τιμήσει τους τέσσερις βασικούς πυλώνες της: κοινοβουλευτισμός, έρευνα, ομαδικότητα και συνεργασία.

Οι τελετές έναρξης και λήξης θα φιλοξενηθούν στην Αίθουσα Συνεδρίων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, ενώ οι 3 ημέρες των εργασιών των Επιτροπών του 23ου ΠΚΝ θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του ALBA και του Deree (The American College of Greece).

Τα θέματα των 10 επιτροπών καθώς και οι πληροφορίες για τις αιτήσεις συντονιστών και βουλευτών, θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 3/12, στις 18:30. Μείνε συντονισμένος εδώ, καθώς και στα social media της οργάνωσης.

Μάθε περισσότερα για το Θεσμό, εδώ.


Κύκλος Ακαδημαϊκών Σεμιναρίων

 

Η Student Association For International Affairs, στο πλαίσιο της αποστολής της να παρακολουθεί την επικαιρότητα των διεθνών σχέσεων και να προσφέρει στο φοιτητικό και ευρύτερο κοινό ευκαιρίες επιμόρφωσης, διοργανώνει ακαδημαϊκό σεμινάριο με θέμα: «Ανατολική Μεσόγειος: Γεωπολιτική και Ενέργεια υπό το πρίσμα των Διεθνών Σχέσεων». Η θεματική αυτή είναι αναμφίβολα μια από τις πιο επίκαιρες, εν όψει των πρώτων γεωτρήσεων που θα κάνουν μεγάλες εταιρίες κατόπιν των συμφωνιών τους με την Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά και λόγω των έντονων ενστάσεων εκ μέρους του τουρκικού κράτους.

 

Μάθε περισσότερα εδώ και δήλωσε συμμετοχή εδώ.


Ώρες Γραφείου Χειμερινού Εξαμήνου 2018-2019

 

 

Στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους θα είμαστε στη διάθεσή σας για ενημέρωση σχετικά με τη φοιτητική μας οργάνωση και τις δράσεις της.

Σας περιμένουμε κάθε Τρίτη 19:00-20:30 και Παρασκευή 18:00-19:30 στο γραφείο της SAFIA στο Μοναστηράκι, Αιόλου 42-44 (3ος όροφος) για να γνωριστούμε και να σας λύσουμε σχετικές απορίες.


 

Βραδιά του Ερευνητή, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο – 28 Σεπτεμβρίου 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η SAFIA συμμετείχε στη Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ- τη μεγαλύτερη γιορτή για την έρευνα! Στη Θεματική Γωνιά Έρευνας & Εκπαίδευσης, στο κτήριο Αβέρωφ ήμασταν χαρούμενοι να σας ενημερώσουμε για όλες τις δράσεις της SAFIA για το νέο ακαδ. έτος

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο άνοιξε για ακόμα μια χρονιά της πόρτες του στους πολίτες της Αθήνας για να παρουσιάσει με διαδραστικό τρόπο την έρευνα και τις δράσεις που πραγματοποιούνται εκεί αλλά και σε 8 ακόμα Πανεπιστήμια της Αθήνας.