Τρέχουσες αποστολές σε MUN

Το PIMUN 2016 είναι γεγονός και οι αιτήσεις στη SAFIA μόλις άνοιξαν! Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην ομάδα μας (delegation) για το PIMUN 2016 (Sciences Po- Université Panthéon, UNESCO headquarters) στο Παρίσι. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 24-28 Μαΐου 2016. Ετοιμαστείτε για debate στα αγγλικά, γαλλικά ή ισπανικά στην Πόλη του Φωτός και γίνετε μέρος της προσομοίωσης των Συνδιασκέψεων των Οργάνων των Ηνωμένων Εθνών και όχι μόνο (ECOSOC, Security Council, ECOFIN, UNESCO, DISEC, UNEP, UNDP, ICC…). Για περισσότερες πληροφορίες, http://pimun.fr/?page=home Για να επικοινωνήσετε μαζί μας: info@safia.gr Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε την φόρμα: http://goo.gl/forms/byPeKFL9K7 έως 21 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 23.59 CET ! Σας περιμένουμε!

 

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της αποστολής μας στο PIMUN 2014, η S.A.F.I.A έρχεται να ανανεώσει το ραντεβού της με το MILMUN 2015. Απευθύνουμε αυτήν την πρόσκληση σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στις διεθνείς σχέσεις και τη λειτουργία του ΟΗΕ και να γνωρίσουν νέους από όλο το κόσμο με κοινούς στόχους, μέσω εποικοδομητικών διαλόγων και πρόσφορης διαπραγμάτευσης. Στόχος, η δημιουργία μίας ομάδας που θα ταξιδέψει στην γραφική και γεμάτη κουλτούρα πόλη του Μιλάνου και θα προετοιμαστεί υπό την αιγίδα της SAFIA σε επίπεδο γνωστικό και προσωπικό.

Ως εκδήλωση ενδιαφέροντος, στείλτε μας mail μέχρι την τρίτη 3 Φεβρουαρίου στο mail info@safia.gr με την ένδειξη “Συμμετοχή σε ομάδα MUN” το οποίο θα περιλαμβάνει :

1. ενα σύντομο βιογραφικό σημείωμα με αναφορά σε προηγούμενη εμπειρία από προσομοιώσεις-χωρίς αυτή να είναι προαπαιτούμενη- καθώς και στο επίπεδο γνώσεως ξένων γλωσσών και,

2. ένα κείμενο (Motivation letter) με τους λόγους για τους οποίους σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε (έως 200 λέξεις).
Πληροφορίες για το ΜΙLMUN θα βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης http://www.milmun.org/ . Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας στείλετε email στο info@safia.gr και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σχετικά με τη διοργάνωση, την προετοιμασία και τις διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Comments are closed.