Διοίκηση

Οργανωτική επιτροπή

Δημήτρης Σκαφτούρος

Πρόεδρος

Ο Δημήτρης Σκαφτούρος είναι τριτοετής φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθηνών. Στο παρελθόν συμμετείχε σε διαγωνισμούς νεανικής επιχειρηματικότητας, συνέδρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και σε εικαστικές εκθέσεις. Σε ερευνητικό επίπεδο έχει ασχοληθεί με την σχέση του δικαίου με την πολιτική, με τις πολιτικό-κοινωνιολογικές θεωρίες και την ιστορία του ελληνικού τύπου. Η συμμετοχή του στη SAFIA άρχισε με την πρόταση ενός φίλου να γίνει μέλος οπότε και έλαβε μέρος στο 20ο ΠΚΝ με την επιτροπή ‘’ Κοινωνικό κράτος : Προκλήσεις και ευκαιρίες στην εποχή της παγκοσμιοποίησης’’. Εκεί γνώρισε το μεγάλο ενδιαφέρον της οργάνωσης για την επιστημονικό λόγο και την ομαδικότητα το οποίο διαρκεί εδώ και 23 ,πλέον, χρόνια. Τη χρόνια 2016-2017 υπήρξε διαχειριστής του site και του blog του σωματείου, κάτι που του επέτρεψε να θεαθεί την έρευνα από μία καινούργια σκοπιά. Στο 21ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων συντόνισε την επιτροπή ‘’Πολιτικός εξτρεμισμός σε Ευρώπη και Αμερική στον 21ο αιώνα’’ η οποία και διακρίθηκε. Φιλοδοξεί η φετινή διοίκηση να επεκτείνει τις δράσεις της SAFIA και να ενισχύσει την εξωστρέφειά της. Γι΄ αυτό πιστεύει στη φράση που συνοψίζει το όνειρο όσων εντάσσονται στη SAFIA : «Θέλουμε να Αλλάξουμε τον Κόσμο».

 

 

  Παναγιώτα Δέδε

  Αντιπρόεδρος

  Η Παναγιώτα Δέδε είναι επί πτυχίω φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Το ενδιαφέρον της για τα διεθνή ζητήματα την οδήγησε στη συμμετοχή της, ως δόκιμη ερευνήτρια, στο Εργαστήριο Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών (Ε.Τ.Ε.Μ.) , στα πλαίσια του οποίου μελετά τις δράσεις του «Ισλαμικού Κράτους». Η συμμετοχή της στο ΕΤΕΜ της έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει δημοσιεύσεις και εισηγήσεις, που αφορούν γενικότερα το περιφερειακό υποσύστημα της Μέσης Ανατολής και πιο συγκεκριμένα το «Ισλαμικό Κράτος». Θεωρεί πως μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ήταν η πραγματοποίηση της πρακτική της άσκησης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη Διεύθυνση Συνεδρίων και Πωλήσεων. Έχει λάβει μέρος σε προσομοιώσεις διεθνών οργανισμών και φυσικά στο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων (ΠΚΝ) της SAFIA. Η πρώτη συμμετοχή της ήταν ως βουλευτής στο 19ο ΠΚΝ και από τότε άρχισε να παρακολουθεί τις δράσεις του σωματείου. Στη συνέχεια ακολούθησε το 20ο ΠΚΝ και το 21ο. Στο τελευταίο είχε τη τιμή και τη χαρά να συντονίσει την επιτροπή «Δημοψηφίσματα στην Ευρώπη: η άμεση δημοκρατία σε εφαρμογή ή μια δημοκρατία σε παρακμή;». Το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 ήταν μέλος της Διοίκησης της SAFIA, ως Υπεύθυνη Προώθησης. Πιστεύει πως η SAFIA μπορεί να διευρύνει τα ενδιαφέροντα των φοιτητών, να προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες και όλα αυτά μέσα από την ομαδικότητα και τη συνεργασία. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο πιστεύω έχει παραμείνει ίδιο από την πρώτη της επαφή με τη SAFIA.

   

   

   Αλέξανδρος-Ορφέας Δαμανάκης

   Γενικός Γραμματέας – Υπεύθυνος της Ερευνητικής Ομάδας

   Ο Αλέξανδρος-Ορφέας Δαμανάκης είναι επί πτυχίω φοιτητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και εργάζεταιστους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (MSFGreece). Ξεκίνησε να ασχολείται με τη SAFIA στα πλαίσια του 20ου Πανελλήνιου Κοινοβουλίου Νέων (ΠΚΝ) συμμετέχοντας ως βουλευτής στην επιτροπή με θέμα: «Η Συμφωνία του Παρισίου για το Κλίμα: Στροφή στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες ως Τρόπος Αποφυγής της Παγίδας του Μάλθους». Συγκεκριμένα, είχε την ευκαιρία να διερευνήσει ένα πολυδιάστατο ζήτημα αλλά και να έρθει σε επαφή και να ανταλλάξει απόψεις με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Πέρυσι ως μέλος της διοίκησης της SAFIAσυνέβαλε στην διοργάνωση της εκδήλωση «Το Κυπριακό Ζήτημα: Ένα βήμα πριν τη λύση;» που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, συμμετείχε στο 21ο ΠΚΝ ως συντονιστής στην επιτροπή με θέμα: «Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και η κυβερνοασφάλεια: μια συνεχιζόμενη μάχη» και ανέλαβε να διοργανώσει την αποστολή της SAFIAστο EuroMUN (Delegate of China in the ClimateSummit Committee). Ακόμη και στα πλαίσια της Ερευνητικής Ομάδας της SAFIA (για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017) ασχολήθηκε ως ερευνητής στην υποομάδα της Κίνας. Συμμετέχοντας στην Οργανωτική Επιτροπή της SAFIA φιλοδοξεί να συνεχίσει την μακρά παράδοση ομαδικότητας, αντικειμενικής έρευνας και ακαδημαϊκής συνεργασίας.

    

    

    Αλέξανδρος Ραπακούσιος

    Ταμίας

    Ο Αλέξανδρος Ραπακούσιος είναι δευτεροετής φοιτητής στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ο τομέας των ενδιαφερόντων του συνοψίζεται στο τρίπτυχο διεθνείς σχέσεις, πολιτική και δημοσιογραφία, ενδιαφέροντα τα οποία ανέπτυξε αρχικά στα σχολικά του χρόνια, έχοντας την επιμέλεια της εβδομαδιαίας σχολικής του εφημερίδας, ενώ σήμερα, το ενδιαφέρον του για τη διεθνή πολιτική ενθαρρύνεται και από τη συμμετοχή του σε εγχώρια και ξένα μοντέλα προσομοίωσης. Γνώρισε τη SAFIA μέσω του 21ου Πανελληνίου
    Κοινοβουλίου Νέων και πιστεύει πως η εμπειρία αυτή ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Ως μέλος της επιτροπής "Πολιτικός Εξτρεμισμός στην Ευρώπη και την Αμερική τον 21ο αιώνα", είχε την τύχη, πρώτον, να γνωρίσει και
    να συνεργαστεί με δώδεκα εξαιρετικούς ανθρώπους με τους οποίες μοιράστηκε δυνατές αναμνήσεις, δεύτερον, να ερευνήσει, να μελετήσει και να συζητήσει για το θέμα του πολιτικού εξτρεμισμού στις μέρες μας και τρίτον, να καταλάβει την πρώτη θέση! Τον Σεπτέμβριο του 2017, εκλέχθηκε μέλος του 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της SAFIA και ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του Ταμία. Αναλογιζόμενος την 23ετή πορεία της SAFIA, για τον Αλέξανδρο, αποτελεί προτεραιότητα η συνεργασία για την περαιτέρω αναβάθμιση των δράσεων της οργάνωσης αλλά και η γνωριμία με άτομα που διακατέχονται από παρόμοιους προβληματισμούς. Γενικότερα, του αρέσουν τα ταξίδια και η ανακάλυψη των ανθρώπων και των ιστοριών τους.

     

     

     Μάριος Νομικός

     Μέλος Οργανωτικής Επιτροπής

     Ο Μάριος Ι Νομικός είναι απόφοιτος του Διεθνολογικού τμήματος της Πάντειου με ειδίκευση στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο και την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Συμμετέχει ενεργά στη SAFIA από το 20° Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων (ΠΚΝ) μέχρι σήμερα. Φέτος έχει αναλάβει ρόλο μέλους οργανωτικής επιτροπής, ενώ παράλληλα είναι συνυπεύθυνος στο τμήμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και προώθησης. Έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ευρωπαϊκά φόρουμ ενώ έχει συμμετάσχει σε εφαρμογή ευρωπαϊκού προγράμματος της EDA για ένα χρόνο. Στα χρόνια του στη SAFIA έχει διακριθεί στα ΠΚΝ τα οποία έχει συμμετάσχει ως βουλευτής. Ως κύρια ενδιαφέροντα και ακαδημαϊκό προσανατολισμό έχει το διεθνές οικονομικό δίκαιο και τα ζητήματα οικονομικής φύσης, περιβάλλοντος και ενέργειας από κανονιστική σκοπιά. Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Αραβικά.

      

      

       


      Υπεύθυνοι επιστημονικών ομάδων

      Ιωάννα Ιωακειμίδου

      Υπεύθυνη Προώθησης

      Η Ιωάννα Ιωακειμίδου είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Η ενασχόλησή της με τη SAFIA ξεκίνησε το 2016 με τη συμμετοχή της στο 20ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων (ΠΚΝ) ως βουλευτής και συνεχίστηκε το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 με τη συμμετοχή της στην Ομάδα Υποστήριξης της οργάνωσης, καθώς και με τη συμμετοχή της στο 21ο ΠΚΝ ως συντονίστρια επιτροπής. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε την πρακτική της στον οργανισμό Ethelon ως Intern and Projects Specialist, όπου αποτέλεσε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της Ημέρας Καριέρας για άτομα με αναπηρία και του Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Hack.4all. Έχει συμμετάσχει σε προσομοιώσεις διεθνών οργανισμών και έχει παρακολουθήσει πληθώρα εκδηλώσεων και σεμιναρίων που σχετίζονται με τις διεθνείς σχέσεις. Παράλληλα, είναι δόκιμη ερευνήτρια στο Εργαστήριο Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών καθώς και στη Μονάδα Μελέτης των κρατών BRICS, με συμμετοχή σε ερευνητικά συνέδρια. Το Erasmus στην Ισπανία και η αγάπη για τη γλωσσομάθεια και τον εθελοντισμό κλείνουν τον κύκλο των ακαδημαϊκών της και μη ενδιαφερόντων. Η SAFIA όμως είναι και θα είναι πάντα μία από τις μεγαλύτερες αγάπες της.

       

       

       Μάτσας Ορέστης

       Υπεύθυνος Διαχείρισης site

       Ο Ορέστης Μάτσας είναι πεμπτοετής φοιτητής στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Η πρώτη του επαφή με τις διεθνείς σχέσεις και τις πολιτικές εξελίξεις προέκυψε μέσα από τη SAFIA και τη συμμετοχή του στο 20ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων (ΠΚΝ). Ακολούθως το ακ. έτος 2016-2017 συμμετείχε στο 21ο ΠΚΝ αλλά και στην ερευνητική ομάδα της SAFIA με αντικείμενο μελέτης την Ευρωπαϊκή Ένωση, θεματική για την οποία πραγματοποιείτο τακτική ειδησεογραφική αναδημοσίευση καθώς και προσωπικές αναλύσεις. Το ενδιαφέρον της μελέτης του επικεντρώνεται σε θέματα ενέργειας, περιβάλλοντος και αειφόρου ανάπτυξης. Έχει πραγματοποιήσει τη πρακτική του σε συμβουλευτική εταιρεία κατασκευών στο Λονδίνο, στο τμήμα περιβαλλοντικής μελέτης και ενεργειακής βελτιστοποίησης των κτηρίων. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Δικτύου Νέων του ΟΗΕ για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainable Development Solutions Network youth) όπου αναπτύσσει εθελοντική δράση. Κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος τελεί υπεύθυνος του Site της SAFIA. Φιλοδοξεί να συνεισφέρει στην ομαλή λειτουργία του σωματείου καθώς και στη διατήρηση του κύρους και των ιδεωδών που προάγει ο οργανισμός της SAFIA όλα αυτά τα χρόνια.

        

        

        Σάββας Θεουλάκης

        Υπεύθυνος Διαχείρισης blog

        Ο Σάββας Θεουλάκης είναι φοιτητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνώρισε τη SAFIA στο 21ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων, όπου συμμετείχε ως βουλευτής στην επιτροπή "Η κρίση στη Βενεζουέλα: συνέπειες ενός ιδιόμορφου κοινωνικού και οικονομικού καθεστώτος". Φέτος έχει αναλάβει, μεταξύ άλλων, τη διαχείριση του theSAFIAblog.

         

         

         Αγγελική Πέτσου

         Υπεύθυνη Αποστολών

         Η Αγγελική Πέτσου βρίσκεται στο τέταρτο έτος των προπτυχιακών σπουδών στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ξεκίνησε να ασχολείται με το debate και τη ρητορική στα μαθητικά της χρόνια μέσα από ομίλους και αγώνες, ενώ ως φοιτήτρια ενδιαφέρθηκε και για τις διεθνείς σχέσεις. Η πρώτη της επαφή με τη SAFIA ήταν στο 20ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων, στο οποίο συμμετείχε ως βουλευτής στην επιτροπή « GunControl: Οι διαφορές στη νομοθεσία και στην πρακτική μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αμερικής. Τα βαθύτερα αίτια.», ενώ την επόμενη χρονιά ήταν μέρος της αποστολής της SAFIA στην επιτροπή για το κλίμα, στο EuroMUN 2017, που έλαβε χώρα στο Maastricht της Ολλανδίας.

          

          

          Ειρήνη Σούρπη

          Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού

          Η Ειρήνη Σούρπη είναι προπτυχιακή φοιτήτρια στη Νομική Σχολή Αθηνών και πραγματοποιεί παράλληλες σπουδές στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος στον τομέα των Οικονομικών. Το ενδιαφέρον της για τη SAFIA ξεκίνησε στο 20ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων όπου είχε ενεργό ρόλο στην οργάνωση του συνεδρίου. Έκτοτε έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με τις δράσεις της οργάνωσης . Φέτος, είναι υπεύθυνη του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού και Προώθησης. Εκτός των ανωτέρω, ασχολείται συστηματικά με την αρθρογραφία γύρω από ζητήματα Οικονομικής- Ενεργειακής Πολιτικής και Γεωστρατηγικής ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε ερευνητική ομάδα νομικής ορολογίας (Legal Translation Application) και είναι μέλος της εθνικής ομάδας έρευνας ζητημάτων δικαίου αλλοδαπών και ενσωμάτωσης για την ELSA International και το Συμβούλιο της Ευρώπης. Τέλος, έχει λάβει μέρος σε προσομοιώσεις του ΟΗΕ και άλλων ευρωπαϊκών θεσμών αλλά και σε creative workshops-ημερίδες-debate σχετικά με το δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, με σημαντικές διακρίσεις. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά και έχει παράθυρο στον κόσμο τα ταξίδια.

           

           


           Eπιστημονικοί Σύμβουλοι

           Λιλή Κοκοτή

           Η Λιλή Κοκοτή είναι τεταρτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Παράλληλα δουλεύει στον τομέα του marketing. Το ενδιαφέρον της για τα διεθνή ζητήματα ξεκίνησε στα χρόνια του λυκείου με τη συμμετοχή της σε προσομοιώσεις των Ηνωμένων Εθνών και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Είναι μέλος της SAFIA από το 2015 οπότε και συμμετείχε στο 19ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων ως βουλευτής. Η ενασχόληση της συνεχίζεται έως σήμερα ως μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου. Αυτό που της κέντρισε το ενδιαφέρον για να ασχοληθεί με τη SAFIA είναι ο συνδυασμός της επιστημονικής σοβαρότητας και του ισχυρού πνεύματος φιλίας που διατρέχουν τις δράσεις της. Πιστεύει πως μέσα από αυτές ,καθένας μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες του γύρω από φλέγοντα ζητήματα της εποχής, να συνεργαστεί με άτομα διαφορετικών απόψεων και κουλτούρας και να αποκτήσει εμπειρίες που εν τέλει θα τον κάνουν να αλλάξει οπτική για τον κόσμο. Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου.

            

            

            Μάριος-Ανέστης Καϊτάζης

            Ο Μάριος-Ανέστης Καϊτάζης είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου κι έχει ολοκληρώσει την πρακτική του άσκηση στην Πολιτική Διεύθυνση Μέσης Ανατολής κι Αραβικών Κρατών του Υπουργείου Εξωτερικών. Η σχέση του με τη SAFIA ξεκίνησε με τη συμμετοχή του ως βουλευτής στο 19ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων (ΠΚΝ) στην επιτροπή για την αραβο-ισραηλινή σύγκρουση και συνεχίστηκε με τη συμμετοχή του ως συντονιστής στο 20ο ΠΚΝ στην επιτροπή για τη σημασία του νερού στον 21ο αιώνα. Έχει επιτελέσει Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης, Υπεύθυνος Επιστημονικών Ενδιαφερόντων και συντονιστής έρευνας του τομέα αραβο-ισραηλινής σύγκρουσης στην -νεοσύστατη τότε- ερευνητική ομάδα της S.A.F.I.A. Ως ερευνητής -με ειδίκευση τη Μέση Ανατολή- έχει συνεργαστεί με μια σειρά από φορείς, όπως το Κέντρο Ανατολικών Σπουδών (Κ.ΑΝ.Σ), το Κέντρο Γεωπολιτικών Αναλύσεων (Ι.C.M.U.), το One Europe Greece and Cyprus, τον Όμιλο Διεθνών, Ευρωπαϊκών Θεμάτων (Ο.Δ.Ε.Θ.), το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.). Σήμερα αρθρογραφεί για την Καθημερινή και συνεχίζει να υποστηρίζει ολόψυχα τις δράσεις της Οργάνωσης.

             

             

             Έφη Σκληρού

             Η Ευσταθία Σκληρού είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το ενδιαφέρον της για τις διεθνείς σχέσεις και η ενασχόλησή της με τη SAFIA ξεκίνησαν ήδη από τα πρώτα έτη των σπουδών της, όταν συμμετείχε στο 18ο και 19ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων (ΠΚΝ) ως βουλευτής. Κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της SAFIA ως Υπεύθυνη Ενημέρωσης και Ανάπτυξης της οργάνωσης, όπου ασχολήθηκε με την οργάνωση εκδήλωσης και συντονισμό ερευνητικής ομάδας, ενώ ήταν και συντονίστρια επιτροπής στο 20ο ΠΚΝ. Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστηκε ως ασκούμενη στο Υπουργείο Εξωτερικών, συμμετείχε σε προσομοιώσεις ευρωπαϊκών οργάνων και παρακολούθησε πλήθος εκδηλώσεων και σεμιναρίων σχετικών με διεθνείς σχέσεις. Το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 διετέλεσε Γενική Γραμματέας της οργάνωσης, ενώ φέτος από την τιμητική θέση του Επιστημονικού Συμβούλου συνδράμει την διοίκηση στο έργο της.

              

              

              Ειρήνη Ράφα

              Η Ειρήνη Ράφα είναι τεταρτοετής φοιτήτρια στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνώρισε τη SAFIA στο πρώτο έτος των σπουδών της, όταν και συμμετείχε στην αποστολή της οργάνωσης στο μοντέλο προσομοίωσης των Ηνωμένων Εθνών (MUN) στο Μιλάνο ενώ αργότερα έλαβε μέρος στο 19ο και 20° Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων (ΠΚΝ). Το ενδιαφέρον της για τις διεθνείς εξελίξεις και τον αντίκτυπό τους στις διακρατικές σχέσεις και ισορροπίες ενέτεινε ενασχόλησή της με τη SAFIA, σκοπός της οποίας είναι η εξοικείωση των φοιτητών με τα διεθνή πολιτικοοικονομικά τεκταινόμενα. Πέρα από αυτό, βασικός παράγοντας για την ενασχόλησή της με την οργάνωση ήταν και οι φιλίες που δημιούργησε και οι γνωριμίες που απέκτησε στα πλαίσια των δράσεων. Μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων με «διεθνές χρώμα», έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμό εικονικής δίκης για το δημόσιο διεθνές δίκαιο ενώ ασχολείται συστηματικά με την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 διετέλεσε μέλος της οργανωτικής επιτροπής, υπεύθυνη της ομάδας υποστήριξης καθώς επίσης και συντονίστρια στην επιτροπή με θέμα: "Κρίση στη Βενεζουέλα: συνέπειες ενός ιδιόμορφου κοινωνικού και οικονομικού καθεστώτος" του 21ου  ΠΚΝ.

               

               

               

               

               Comments are closed.