22ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων

Αγαπητά μέλη και φίλοι της SAFIA,

 

Το 22ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων της SAFIA, της Φοιτητικής Οργάνωσης Διεθνών Σχέσεων με έδρα την Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί 14-18 Μαρτίου 2018.

Οι 3 ημέρες των εργασιών των Επιτροπών του 22ου ΠΚΝ θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του ALBA και του Deree (The American College of Greece), ενώ οι Τελετές Έναρξης και Λήξης του πενθήμερου συνεδρίου μας θα λάβουν χώρα στην Αίθουσα Συνεδρίων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης.

 

Η εκδήλωση αυτή -όπως κι όλες οι υπόλοιπες δράσεις της οργάνωσης άλλωστε- έχει εκπαιδευτικό/ερευνητικό χαρακτήρα. Φιλοδοξεί -για ακόμη μια χρονιά- να προκαλέσει την ενασχόληση και τον επακόλουθο δημιουργικό προβληματισμό 120 νέων από όλη την Ελλάδα για θέματα διεθνούς πολιτικής. Κάθε μια από τις δέκα Επιτροπές που θα σχηματιστούν, θα μελετήσει από ένα ζήτημα και με τη βοήθεια των Συντονιστών και των καταξιωμένων Επιστημονικών τους Συμβούλων θα εκπονήσουν ένα κείμενο, το οποίο θα αξιολογηθεί από την ολομέλεια των συμμετεχόντων.

Με πολλή χαρά σας ανακοινώνουμε τις 10 επιτροπές του 22ου ΠΚΝ όπως φαίνονται πιο πάνω και σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις για τη θέση των βουλευτών έχουν ανοίξει!

Για να γίνετε λοιπόν κομμάτι του ΠΚΝ, δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής έως τις 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 23:59.

Σημειώνεται πως η μόνη απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο ΠΚΝ ως βουλευτές, είναι να είστε/ γίνετε ταμειακώς ενήμερα μέλη της SAFIA.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω μηνύματος στην σελίδα μας στο Facebook είτε με email στο infosafia@gmail.com

Νέες μορφές νεανικής επιχειρηματικότητας στον 21ο αιώνα.

Η κυκλική οικονομία ως μοντέλο περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Όχημα ή τροχοπέδη για την ανάπτυξη;

H Tουρκία του Ερντογάν: νέα εποχή “δημοκρατίας” ή προσπάθεια οικοδόμησης μίας νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας;

Gender gap: Προβληματισμοί και λύσεις στον εργασιακό τομέα και στη πολιτική.

Η πρόοδος και οι προοπτικές στη συνεργασία ΕΕ και Αφρικανικής Ένωσης.

Απαγόρευση των θρησκευτικών συμβόλων στην Ευρώπη: απόρροια κοσμικού κράτους ή διακρίσεις εις βάρος θρησκευτικών μειονοτήτων;

Η τέταρτη εξουσία στα χέρια των ολίγων και η ψυχολογία των μαζών στην εποχή των fake news.

 

Περιμένουμε την αίτησή σας!

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά και μην ξεχνάτε: Ένα ακόμα ΠΚΝ έρχεται, μία αξέχαστη εμπειρία ξεκινά!

Η ομάδα της SAFIA

 

Comments are closed.