22ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων

Το 22ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων της SAFIA, της Φοιτητικής Οργάνωσης Διεθνών Σχέσεων με έδρα την Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί 14-18 Μαρτίου 2018. Οι 3 ημέρες των εργασιών των Επιτροπών του 22ου ΠΚΝ θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και οι χώροι για τις Τελετές Έναρξης και Λήξης του πενθήμερου συνεδρίου μας!

Η εκδήλωση αυτή -όπως κι όλες οι υπόλοιπες δράσεις της οργάνωσης άλλωστε- έχει εκπαιδευτικό/ερευνητικό χαρακτήρα. Φιλοδοξεί -για ακόμη μια χρονιά- να προκαλέσει την ενασχόληση και τον επακόλουθο δημιουργικό προβληματισμό 120 νέων από όλη την Ελλάδα για θέματα διεθνούς πολιτικής. Κάθε μια από τις δέκα Επιτροπές που θα σχηματιστούν, θα μελετήσει από ένα ζήτημα και με τη βοήθεια των Συντονιστών και των καταξιωμένων Επιστημονικών τους Συμβούλων θα εκπονήσουν ένα κείμενο, το οποίο θα αξιολογηθεί από την ολομέλεια των συμμετεχόντων.

Στο παραπάνω πλαίσιο η SAFIA προκηρύσσει τρεις θέσεις για τους συντονιστές τριών επιτροπών. Οι επιτροπές αυτές είναι οι εξής:
1. Η πρόοδος και οι προοπτικές της συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαϊκής και Αφρικανικής Ένωσης.
2. Σκανδιναβικό μοντέλο ανάπτυξης: δομή, επιρροές και συνέπειες.
3. Η τέταρτη εξουσία στα χέρια των ολίγων και η επιρροή της στη ψυχολογία των μαζών στην εποχή των fake news.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Σημειώνεται πως απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σας στο ΠΚΝ ως συντονιστές είναι:
1.    Να είστε/ γίνετε ταμειακώς ενήμερα μέλη της SAFIA
2.    Να μετράτε τουλάχιστον μία συμμετοχή στο ΠΚΝ ως βουλευτές

Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης είναι έως την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017. Θα ακολουθήσει προσωπική συνέντευξη με τους υποψηφίους.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω μηνύματος στην σελίδα μας στο Facebook είτε με email στο infosafia@gmail.com

Ένα ακόμα ΠΚΝ έρχεται, μία ακόμα αξέχαστη εμπειρία ξεκινά! Γίνε και εσύ κομμάτι της!

Comments are closed.