Συνεργασίες

 

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Η SAFIA, είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει τη στήριξή της προς “Το Χαμόγελο του Παιδιού” για το 2018. Η φοιτητική μας οργάνωση στηρίζει την προσπάθεια και το έργο που υλοποιεί “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, έργο που στηρίζει χιλιάδες παιδιά ανά την Ελλάδα.

Έτσι, από το πρώτο στάδιο της παρουσίας του “κουμπαρά” του εθελοντικού οργανισμού σε όλες τις ακαδημαϊκές εκδηλώσεις της SAFIA, ανακοινώνουμε σήμερα την επισφράγιση και αναβάθμιση της περαιτέρω στήριξής μας μέσω της διανομής μέρους της ετήσιας συνδρομής των μελών μας, στον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ειδικότερα, ένα (1€) ευρώ από κάθε νέο μέλος της SAFIA, θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού.

Το εκτιμώμενο ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ, θα προστεθεί στο ήδη συγκεντρωθέν ποσό των ογδόντα ένα (81) ευρώ, απόρροια της παρουσίας του “κουμπαρά” του εθελοντικού οργανισμού στις μέχρι τώρα ακαδημαϊκές εκδηλώσεις που διοργάνωσε η SAFIA.

Ως SAFIA, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του οργανισμού για τη δοθείσα ευκαιρία, η οποία προσανατολίζεται στη βάση της κοινωνικής προσφοράς και ανακούφισης χιλιάδων μικρών -και όχι μόνο- παιδιών.


 

Κήρυκος Λίθος

Κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, η SAFIA έχει τη χαρά να συνεργάζεται με την διαδικτυακή εφημερίδα Κήρυκος Λίθος.

Ο Κήρυκος Λίθος, αποτελεί απτό παράδειγμα της δυναμικής που μπορούν να αναπτύξουν οι νέοι στο χώρο της ενημέρωσης. Η ανεξάρτητη, έγκυρη και έγκαιρη ειδησεογραφία από φοιτητές και νέους, είναι τα χαρακτηριστικά που συνιστούν το έργο της διαδικτυακής αυτής εφημερίδας και που συνάδουν απόλυτα με το χαρακτήρα της οργάνωσής μας.

Η καθημερινή δραστηριοποίηση της εφημερίδας περιλαμβάνει, διεθνή και εγχώρια ειδησεογραφία αλλά και συνεντεύξεις. Μεταξύ άλλων καλύπτονται οι θεματικές ενότητες της πολιτικής, της οικονομίας, της δικαιοσύνης και του περιβάλλοντος.

Στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας μας στο ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, βρίσκονται στο πλευρό της SAFIA σε όλες μας τις εκδηλώσεις ως χορηγοί επικοινωνίας και για αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.


SDSN Greece Youth

Σε συνέχεια της περσινής μας συνεργασίας το Δίκτυο Νέων για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι για ακόμα μια χρονιά στο πλευρό της οργάνωσής μας.

Το SDSN (Sustainable Development Solutions Network) Youth Greece, υπάγεται από το 2016 στη παγκόσμια  πρωτοβουλία νέων που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του Δικτύου για τους 17 στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.  Στόχος του δικτύου είναι η αξιοποίηση της δυναμικής που μπορεί να επιφέρει η συνεργασία των νέων, στα επίπεδα της εκπαίδευσης, του περιβάλλοντος, της κοινωνίας των πολιτών,της επιχειρηματικότητας και πολλών άλλων πτυχών της καθημερινότητας. Οι δράσεις της οργάνωσης βασίζονται στην διεύρυνση της συνεργασίας τόσο οργανώσεων αποτελούμενες από νέους όσο και των ΜΚΟ που προάγουν τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Το έργο του SDSN Youth-Greece βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τους στόχους και τις αξίες της SAFIA. Ως εκ τούτου οι συνεργασία μας σε επίπεδο παροχών και ανταλλαγής ιδεών και απόψεων, αποτελεί ύψιστη χαρά και ευχαρίστηση.


 

Comments are closed.